dimarts, 18 de desembre del 2012

♥ Emociona't

Pin It Ahora!
Durant aquests últims tres mesos he estat fent un seminari d'educació emocional en el que hem après moltes coses noves, sobretot a posar nom a les emocions i descobrir una mica la teoria d'aquest mon que sembla que tenim una mica oblidat amb les presses de la nostra societat. 
Per a mi ha estat molt important per fer-me adonar de mil i una coses, i també per desenvolupar una de les meves passions: les manualitats... i així, com ens van demanar de fer un petit treball per recopilar una mica tot el que hem anat fent a les diferents sessions, de manera que jo vaig decidir anar fent un petit album amb el journaling de cada sessió, ja fós més teòrica o estiguessim fent una dinàmica de grup. Així, que per a que no es faci gaire pesat he decidit compartir-lo amb vosaltres en forma de vídeo.

M'encantaria agraïr a tot@s els companys i al super profe que hem tingut, en Toni Giner... ha estat una experiència fantàstica!! Moltes gràcies, de tot cor!

Si us agrada deixeu algun comentari!! 

PETONS







Els materials i tècnitques utilitzades són cartolines, una mica de feltre, tintes, segells, cartró (de caixes buides), cordill i cintes, una mica d'embossing en fred i una altra mica en calent, Troquels i una mica d'imaginació. 

La música és Gran Torino, de la pel·lícula homònima.

4 comentaris:

  1. que chuli!! una entrada molt bonica!
    petons ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!!! M'ha agradat molt fer-ho!! Per cert gràcies als teus LO avui m'he engrescat a fer-ne un (el primer LO, LO)!! A veure com em queda... Ets una inspiració!
      PETOOONS!!

      Elimina
  2. Un seminario muy interesante. Poner nombre a las emociones. Suena genial, Gina, y seguro que habrás aprendido un montón. El journal es eso para mí, partir de una frase, un color, una imagen... y plasmar lo que me transmite. Besitos mañaneros ♥

    ResponElimina